Sijoitusten hallinta

Cromwellin alhaalta ylöspäin suuntautuva House View -prosessi määrittää tarkasti näkemyksemme mukaan parhaat sijoitusmahdollisuudet markkina-alueillamme.

Sijoitustenhallintatiimimme perehtyy paikallisiin markkinoihin ja etsii sekä toteuttaa sijoituksia Pohjoismaissa tavoitteenaan maksimoida sijoittajien saamat tuotot.

Strukturoitu sijoitusmetodimme sisältää markkinoiden ja talouden huolellisen arvioinnin, vuokralaisten tiedot sekä kiinteistöanalyysin, joka noudattaa tarkkaa due diligence -käytäntöä tekniikan, ympäristön, rahoituksen, strukturoinnin ja lain näkökulmasta.

Pidämme yhteyttä omistajiin, rakennuttajiin ja kuntiin sekä vaalimme erinomaisia suhteita kansallisiin ja paikallisiin välittäjiin tehdäksemme kauppoja, joiden ansiosta voimme "ostaa viisaasti, kasvattaa arvoa ja myydä viisaasti".

Pohjoismaissa me etsimme parhaillaan sijoituskohteita korkealaatuisista toimisto-, liike- ja teollisuuden jakeluvarasto-/pienlogistiikkakiinteistöistä.

Jos haluat lisätietoja sijoituskriteereistämme, ota yhteyttä Pohjoismaiden tiimiimme.

Kefren Properties

Kefren Properties oli pankin workout-toimeksianto. Barclays Capital ja yksityinen rahoittaja palkkasivat Cromwellin sijoitussalkun myynti-  ja huutokauppaprosessin. Salkun koronmaksukyky (ICR) oli heikentynyt ja CMBS- sekä LTV-tunnusluvut olivat myös heikentyneet.  

Salkkuun kuului yli 150 eri käyttötarkoituksia palvelevaa kohdetta eri puolilta Ruotsia. Kohteiden pinta-ala oli yhteensä 830 000 m2, ja niissä oli yli 2100 vuokralaista. 

Toimeksianto tehtiin huhtikuussa 2010, ja vuoden 2011 joulukuuhun mennessä Ruotsin varainhoitotiimi oli myynyt kaikki kohteet. Tämän puolentoista vuoden aikana solmittiin 445 uutta tai uusittua vuokrasopimusta, jotka käsittivät yhteensä 176 000 m2. Vuokrasopimukset toivat 13,6 miljoonaa euroa uutta tai uusittua vuokratuottoa, mikä merkitsee 16 %:n kasvua, ja kohteen käyttöaste nousi yli 21 %. 

Kefren Propertiesin omistajat saivat Senior Loan -lainan takaisin kokonaan ja Junior Loan -lainan osittain, ja velkojille tilitettiin 450 miljoonaa euroa.