Rahastot ja mandaatit

Cromwellin rahastoja ja mandaatteja hallinnoidaan monien, eri puolilla maailmaa toimivien sijoittajayhteisöjen, eläkerahastojen, yksityisasiakkaiden ja pankkialan toimijoiden sekä muiden kolmansien osapuolten toimeksiannosta. Cromwellilla on sijoituksia monissa rahastoissaan.

Esimerkkejä rahastoistamme ja mandaateistamme löytyy konsernisivuiltamme täältä. Pohjoismaissa Cromwell hoitaa kuutta rahastoa ja mandaattia.

  • Cromwell Nordic Retail Partnership on vuonna 2016 alkanut kumppanuus Cromwellin ja yksityisen sijoittajakumppanin välillä. Se sijoittaa keskeisiin liikekiinteistöihin, jotka sijaitsevat suurissa kaupungeissa eri puolilla Pohjoismaita, erityisesti Ruotsissa.
  • European High Income Fund on yleiseurooppalainen rahasto, joka sijoittaa pieniin, usean vuokralaisen teollisuuskiinteistöihin. Sillä on noin 12 kiinteistöä Tanskassa sekä lisäksi kiinteistöjä Ranskassa, Saksassa ja Hollannissa.
  • European Commercial Real Estate Limited (ECREL) on teollisista ja erilaisista liikekiinteistöistä muodostuva salkku, joka kattaa Pohjoismaat ja Saksan. Cromwell on hallinnoinut salkkua vuodesta 2010. Vuonna 2011 Cromwell hankki 49 % rahastosta, joten alkuperäisten sijoittajien omistus on nyt 51 %.
  • V+ Nordic on suljettu, erilaisista kaupallisista kiinteistöistä muodostuva rahasto, joka tekee kakkoskategorian sijoituksia toimisto- ja teollisuustiloihin Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa ja Norjassa.
  • V+ Nordic 2 on Cromwellin toinen pohjoismainen, erilaisista kaupallisista kiinteistöistä muodostuva rahasto (V+ Nordicin jälkeen), joka tekee kakkoskategorian sijoituksia toimisto- ja teollisuustiloihin Ruotsissa ja Norjassa.