Pakkalankuja 7, Vantaa

Edustava toimistokiinteistö Vantaan Pakkalassa, lentoaseman läheisyydessä

Pakkalankuja 7 on valmistunut vuonna 2001, ja se käsittää vuokrattavaa toimitilaa noin 3 400 m². Rakennuksen isot ikkunat tuovat vuokrattaviin tiloihin valoisuutta ja avaruutta. Nelikerroksisen kiinteistön pihatason toimistotiloihin on oma sisäänkäynti, joka mahdollistaa niiden käytön mm. showroom-tiloina.

Kiinteistön piha-alueella on 23 kpl autopaikkoja ja viereisellä pysäköintitontilla 42 kpl lämpötolpallisia paikkoja. Pysäköintitontilla on myös veloituksettomia pysäköintipaikkoja esim. vieraspysäköintiin.

Kiinteistön vuokralaiset voivat käyttää naapurikiinteistössä toimivaa lounasravintolaa sekä monipuolisia kokous- ja saunatiloja. Näihin on kulku sisäkautta. Alueen runsas palvelutarjonta hotelleista kauppakeskukseen on lyhyen matkan päässä kiinteistöstä.

Hyvät kulkuyhteydet ja lähialueen palvelut

Pakkalankujalle on hyvät kulkuyhteydet julkisilla liikennevälineillä. Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat muutaman sadan metrin päässä Lentoasemantiellä ja Ylästöntiellä. Kehäradan Aviapoliksen juna-asemalle on reilun kahden kilometrin matka. Jatkoyhteyksiä asemalta ympäristöön kehitetään jatkuvasti. Myös yhteydet lentäen kaikkialle maailmalle ja kotimaahan ovat sujuvat, sillä Helsinki-Vantaan lentoasemalle on matkaa noin 4,5 kilometriä.

Kohteen vuokrattavat toimitilat:

- 3. kerros toimisto n.  693,5 m². Tila on tarvittaessa jaettavissa.
- 4. kerros toimisto n. 174,0 m² 
- 1. kerros/pihataso toimisto/liiketila-varastotila n. 304,5 m²

Lisätietoja vuokrattavista tiloista:

Mari Grekula
040 593 1614
m.grekula(at)cromwellpropertygroup.fi
cromwell(at)cromwellpropertygroup.fi