Pontus Flemme Gärdsell Ylennetty Pohjoismaiden Johtajaksi

Cromwell Property Group (Cromwell) on kiinteistösijoitus- ja -hallinnointikonserni, joka on tänään vahvistanut virallisesti Pontus Flemme Gärdsellin nimityksen Pohjoismaiden johtajaksi. Hän on toiminut tässä tehtävässä väliaikaisena johtajana vuoden 2020 alusta lähtien.

Tämän vuoden kuluessa Pontus johtanut menestyksekkäästi Cromwellin COVID-19 -vastatoimia alueella ja parantanut edelleen paikallistiimin kokemusta. Tähän on liittynyt myös Sofia Sandhin tulo yhtiöön sijoituspäälliköksi ja Rickard Slagbrandin valinta Transaction Managerin tehtävään.

Pontus tuli Cromwellin palveluksen vuonna 2011 konsernin Ruotsin kirjanpitäjäksi ja hänestä tuli Ruotsin talouspäällikkö kaksi vuotta myöhemmin. Hänet nimitettiin koko Pohjoismaiden alueen talouspäälliköksi vuoden 2017 alussa.

Euroopan alueen toimitusjohtaja Mark McLaughlin kommentoi: “Pontus tuntee perusteellisesti Pohjoismaiden kiinteistöalan ja sen lisäksi hänellä on kymmenen vuoden kokemus Cromwellilla.”

“Pontuksen ylennys ja rekrytoimiemme henkilöiden palkkaaminen yhtiöön on täysin samassa linjassa laajempien tavoitteidemme kanssa kasvattaa hallinnassamme olevaa varallisuutta tällä alueella.”

Pontus Flemme Gärdsell lisäsi, “Cromwell on hallinnut monia merkittäviä kiinteistöjä Pohjoismaiden alueella monille eri sijoittajille viimeisten kymmen vuoden aikana. Olemme myös osoittaneet pystyvämme hoitamaan sijoitus- ja varainhoitotoimintaa vaikeissa olosuhteissa, kuten nykyisen COVID-19 -pandemian aikana.”

“Olen innostunut uudesta roolistani, jo entuudestaan vahvaan tiimimme saaduista uusista täydennyksistä ja edessämme aukeavista mahdollisuuksista,” hän lisäsi lopuksi.

Pontus on suorittanut Master of Business and Economics -tutkinnon Lundin yliopistossa. Ennen tuloaan Cromwellin palvelukseen hän työskenteli Deloittella viisi vuotta. Pohjoismaiden alueella Cromwellilla on toimipisteet Kööpenhaminassa, Helsingissä, Malmössä ja Tukholmassa, 30. kesäkuuta 2020 yhtiöllä oli hallinnassaan 46 toimisto-, myynti- ja tuotanto/logistiikkakiinteistöä, jotka oli vuokrattu 873 asiakasvuokralaiselle ja joiden pinta-ala oli yli 329 000 m2.

Pontus Flemme