Pertti Vanhanen Nimitetty Cromwellin Euroopan Toimitusjohtajaksi

Kiinteistösijoitus- ja varainhoitoyhtiö Cromwell Property Group (ASX:CMW) (Cromwell) on tänään ilmoittanut Pertti Vanhasen aloittavan yhtiön Euroopan toimitusjohtajana.

Konsernin johtoryhmän jäsenenä Vanhanen vastaa Cromwellin Euroopan toiminnoista, jotka hallinnoivat 3,5 miljardin euron kiinteistövarallisuutta koostuen 160 kiinteistöstä ja 2300 vuokralaisesta. Euroopan toimintojen palveluksessa on yhteensä 210 henkilöä 17 toimistossa ja 11 eri valtiossa.

Vanhanen tulee sijoittumaan Lontooseen ja ottaa roolin vastaan Mark McLaughlinilta, joka jättää tehtävänsä 20 vuoden jälkeen. Näistä viimeiset neljä vuotta McLaughlin toimi Cromwellin Euroopan toimitusjohtajana. McLaughlin jättää tehtävänsä maaliskuussa varmistaen sulavan siirtymän Vanhasen kanssa.

Cromwell Property Groupin väliaikainen toimitusjohtaja Michael Wilde kommentoi: ”Kun saimme tietää Markin päätöksestä jättää tehtävänsä, aloitimme laajan ja huolellisen haun löytääksemme sopivan henkilön tehtävään.”

”Olemme erittäin tyytyväisiä löydettyämme tehtävään oikeanlaisella osaamisella ja kokemuksella varustetun henkilön, joka pääsee hyödyntämään Markin rakentamia vahvoja perustuksia yhtiössämme. Olen iloinen voidessani toivottaa Pertin tervetulleeksi Cromwelliin”, Wilde kommentoi.

Vanhanen, Cromwellin uusi Euroopan toimitusjohtaja, totesi “Tämä on mahtava tilaisuus kasvattaa Cromwellin operatiivisesti vakaita toimintoja, jotka ovat selvinneet menestyksekkäästi COVID-19:n tuomista haasteita”

“Olen innoissani päästessäni työskentelemään mahtavien työntekijöiden kanssa. Tiimillämme on vertaansa vailla oleva paikallismarkkinoiden tuntemus sekä kiinteistöalan osaaminen ja se löytää hienoja mahdollisuuksia sijoittajillemme ja pääomakumppaneillemme.”

“Viimeaikainen seitsemän logistiikkakiinteistön portfolion hankinta pitkillä DHL:n vuokrasopimuksilla Italiassa sekä 125 000 neliömetrin 11 kiinteistöstä koostuvan logistiikka- ja teollisuuskiinteistöportfolion hankinta Tšekistä ja Slovakiasta ovat loistavia esimerkkejä siitä, mihin pystymme”

“Odotan kovasti paikallisten tiimien löytävän lisää vastaavia mahdollisuuksia”, Vanhanen toteaa.

Vanhasella on yli 30 vuoden kokemus kiinteistöalasta. Viimeksi hän toimi Global Co-head of Real Estate -roolissa Aberdeen Standard Investmentsilla.