Mark McLaughlin nimitetty Cromwell Property Group Europen toimitusjohtajaksi

Maailmanlaajuinen kiinteistösijoitusyritys Cromwell Property Group ilmoittaa tänään nimittäneensä Mark McLaughlinin Euroopan liiketoimintansa toimitusjohtajaksi.

Budget 2017: Superannuation proposals

Mark on tutustunut uuteen tehtäväänsä jo muutaman kuukauden ajan ja hän tuo mukanaan runsaasti kokemusta eurooppalaisesta omaisuuden- ja varainhallinnasta toimittuaan aiemmin konsernin Euroopan omaisuustoimintojen johtajana ja Benelux-alueen toimintojen johtajana. Mark raportoi Cromwell Property Groupin toimitusjohtajalle Paul Weightmanille ja hän vastaa yrityksen operatiivisesta liiketoiminnasta Euroopassa.

Mark seuraa tehtävässä David Kirkbyä, joka on siirtynyt Euroopan konsernin toimitusjohtajaksi vastuullaan vahvojen suhteiden kehittäminen ja ylläpitäminen yrityksen nykyisiin asiakkaisiin sekä uuden liiketoiminnan luominen.

Cromwell Property Groupin toimitusjohtaja Paul Weightman kommentoi: ”Meillä on ilo ilmoittaa Markin nimityksestä Euroopan liiketoiminnan toimitusjohtajaksi siirtymäkauden jälkeen ja Davidin uudesta roolista konsernissa. Nimitykset korostavat yleistä sitoumustamme kasvattaa Euroopan liiketoimintamme markkinoiden johtavaksi omaisuudenhoitopalvelua tarjoavaksi yritykseksi. Euroopan kiinteistömarkkinoiden monimuotoisuus ja vaihtelevuus luovat vastustamattoman mahdollisuuden kiinteistöistä tuottoja etsivälle ulkomaiselle pääomalle. Olemme innoissamme tulevaisuudesta ja uskomme, että nimitykset vahvistavat entisestään Euroopan liiketoimintarakennettamme.”

Mark McLaughlin, Cromwell Property Group Europen toimitusjohtaja, kommentoi: ”Otan erittäin mielelläni vastaan tehtävän Cromwellin Euroopan liiketoimintojen johtajana. Tämä on fantastinen mahdollisuus viedä liiketoimintaa eteenpäin samalla kun jatkamme strategiamme mukaisesti hallinnoimiemme varojen kasvattamista Euroopassa.

Konsernin vahvuus perustuu paikallisten sijoitus- ja rahastonhoitotiimien laatuun ja kokemukseen. Sijoittajilla on salkuissaan entistä enemmän kiinteistöjä, minkä vuoksi maailmanlaajuisen ratkaisun tarjoaminen kiinteistösijoituksille on erittäin tärkeää.”

Cromwell Property Groupin Europen toimitusjohtaja David Kirkby kommentoi: ”Odotan, että pääsen vahvistamaan suhteitamme nykyisiin ja uusiin asiakkaisiimme liiketoiminnan tukemiseksi kaikkialla Euroopassa.”