Cromwell nimittää Lodewijk Zweersin pääoma- ja toimintojohtajan tehtävään

Kiinteistöalan sijoitus- ja varainhoitoyritys Cromwell Property Group ilmoittaa, että se on nimittänyt Lodewijk Zweersin uuteen Euroopan pääoma- ja toimintojohtajan tehtävään.

Tehtävässä Lodewijk on vastuussa Cromwellin tulevaisuuden strategiasta Euroopan pääomahankinnan ja sijoittajasuhteiden osalta sekä Euroopan toimintojen, mukaan lukien henkilöstöhallinnon, markkinoinnin, sijoittajasuhteiden, tutkimuksen, tietotekniikan ja kestävän kehityksen päivittäisestä johtamisesta.

Lodewijkilla on takanaan yli 20 vuotta erilaisten kiinteistövarainhoito-, pääomasijoitus- ja konsulttiyritysten johtotehtävissä ja perustajana, joten hänellä on vankka kokemus strategioista, liiketoiminnan kehittämisestä ja pääoman hallinnasta. Ennen strategiseksi konsultiksi ryhtymistään hän toimi useissa pääomasijoitusyritysten tehtävissä, kuten Granite Investment Groupin Euroopan pääomamarkkinoiden pääjohtajana ja toimitusjohtajana ZOM Hollandissa, jonka merkittäviin osakkaisiin kuuluivat ABN Amro Bouwfonds Nederlands Gemeenten ja Rabobank Vastgoed Group. ZOM Hollandilla hän perusti useita uusia sijoitusrahastoja, loi yhteisyrityksiä ulkomaisten kumppanien kanssa ja perusti syndikaatteja kiinteistörahastojen ja institutionaalisten sijoittajien sekä varakkaiden yksityishenkilöiden kanssa.

Lisäksi hän loi Triodos Bankin kanssa ensimmäisen julkisesti listatun ympäristöystävällisen kiinteistörahaston, joka omisti TNT:n hiilidioksidipäästöttömän pääkonttorin Hoofddorpissa.

Lodewijkilla on oikeustieteen tutkinto Leidenin yliopistosta ja kiinteistöalan maisterintutkinto Amsterdamin yliopistosta.

Cromwell Property Groupin Euroopan pääjohtaja Mark McLaughlin kommentoi nimitystä: ”Lodewijk on kokenut toimija ja yrittäjä, jolla on erinomainen työkokemus. Hänen nimityksensä tukee strategiaamme liiketoiminnan tulevaisuuden varmistamiseksi tiimiämme vahvistamalla jatkaessamme rakenteemme, prosessiemme ja uuden teknologian kehittämistä. Hän liittyy joukkoomme kiinnostavalla hetkellä laajentaessamme varainhoitotoimintaamme ja sijoittajapalveluitamme.”