Kestävä kehitys

Cromwell ryhtyi mittaamaan onnistumistaan kestävän kehityksen kysymyksissä vuonna 2006 ja raportoi Global Reporting Initiative (GRI) -järjestelmän mukaisesti vuonna 2009, jolloin julkaisimme myös ensimmäinen vuosikertomuksemme.

Saavuttaaksemme liiketoimintamme päätavoitteen, eli tarjotaksemme Cromwell Property Groupin sijoittajille vakaata ja kasvavaa tuottoa, on meidän aktiivisesti mitattava ja hallittava olennaisia taloudellisia, sosiaalisia, hallinnollisia, ympäristö- ja muita riskejä sekä kerrottava niistä avoimesti.

Cromwell on ottanut käyttöön “vihreän rakennuksen sertifikaatin” joissakin pohjoismaisissa kiinteistöissä. Esimerkkinä käytännön toteutuksesta on Göteborgissa sijaitseva, vuonna 1966 rakennettu toimistorakennus, jossa on 15 kerrosta ja pinta-alaa 20 000 neliötä. Kun vuokralaisten kanssa neuvoteltiin vuokrasopimusten jatkamisesta viidellä vuodella, ruotsalaistiimimme sitoutui parantamaan rakennuksen energiatehokkuutta. Niinpä suurin osa vanhoista, kaksilasisista ikkunoista korvattiin laadukkailla, energiatehokkailla kolmilasisilla ikkunoilla, joiden U-arvo on 1,0. Lisäksi julkisivun laitteet vaihdettiiin ja tuuletusjärjestelmään tehtiin muutoksia, minkä tuloksena rakennuksen energiatehokkuus parani huomattavasti niin, että energiaa säästyy nyt 70 %.

Lisätietoja löytyy konsernimme Kestävä kehitys -sivulta täältä.